top of page

Reparatie & Services

Medewerkers met verstand van zaken en voor service met een glimlach !

REPARATIE & INSTELLEN

Service voor al onze klanten en natuurlijk onze toekomstige klanten

SOFTWARE UPDATE

Wij weten dat je mobiel soms je leven is: je zit niet te wachten op een traag toestel of zelfs het vastlopen van je mobiel.

 

NETWERKEN & ABONNEMENTEN

Wij zijn een onafhankelijke telecomaanbieder in Nederland.
Wij hebben alle merken en alle netwerken.

 

REPARATIE
 

Breng de telefoon naar onze winkel. Hier zal een van onze winkelmedewerkers de telefoon innemen en de klachtomschrijving vastleggen om zo onze repair afdeling van de juiste informatie te kunnen voorzien. Op deze manier kan een snelle reparatie gegarandeerd worden. Vergeet niet de aankoopnota mee te nemen voor eventuele garanties.

 

BELANGRIJK !

wij werken uitsluitend met originele onderdelen ( bijvoorbeeld Display's en accu's) en hebben gecertificeerde monteurs in dienst die repareren voor scherpe prijzen.


Zodra de telefoon gerepareerd is, word je gebeld met de mededeling dat je de telefoon op kunt halen. Neem wel het reparatieformulier mee dat je hebt gekregen bij het inleveren van je telefoon.

INSTELLEN
 

Als je bij ons je telefoon aanschaft, zorgen wij ervoor dat jouw contacten worden overgezet, dat je e-mail wordt geïnstalleerd en helpen je de 1e app te downloaden. De werking van de telefoon wordt toegelicht. The Phone Center zorgt ervoor dat je met een werkende telefoon de winkel verlaat.

Deze service geldt voor al onze klanten.

SOFTWARE UPDATE
 

Vaak is het probleem met een eenvoudige Software update al verholpen. Bovendien voorkom je hiermee ook eventuele toekomstige problemen met je telefoon. wil je liever hulp bij een update? Natuurlijk staan we voor deze service klaar in onze winkel ! 

NETWERKEN
 

Bij The Phone Center vind je abonnementen van alle providers zoals: KPN, Vodafone, T-Mobile, Tele2 en Ben. Met ruim 25 jaar ervaring op het gebied van telecom kunnen wij je een goed en deskundig advies geven op basis van je belgedrag en dataverbruik

MOBIELE OPLOSSINGEN
 

De wereld van mobiele apparatuur en datacommunicatie verandert steeds sneller. Het aantal mobiele telefoons en mobiele agenda’s (PDA’s) groeit en daarbij tevens mobiele toepassingen. Een belangrijke uitdaging waar organisaties zich voor geplaatst zien, is het vinden van oplossingen om op een efficiënte manier de bedrijfsprocessen van hun mobiele medewerkers te ondersteunen in een gedistribueerde omgeving.

Onze mobiele oplossingen richten zich op organisaties die met de inzet van mobiele oplossingen hun medewerkers beter willen bedienen. Wij wijzen u op de kansen en mogelijkheden die mobiele communicatie voor uw organisatie kan betekenen

ABONNEMENTEN
 

Het is belangrijk om bereikbaar te zijn. De mobiele telefoon staat centraal in het dagelijks leven. Met de nieuwste mobiele telefoon ben je altijd bereikbaar voor je werk, vrienden en familie.

Een nieuwe mobiele telefoon is een grote investering voor menig mens, de nieuwste high end toestellen kunnen in de winkel rond de € 600,- los kosten. Doordat dit een hoog bedrag is bieden telefoon providers daar een oplossing voor. Als je bij de telefoon provider een nieuw abonnement neemt koop je de telefoon er bij. Bij ons heeft u keuze uit alle toestellen alle netwerken en bijbehorende abonnementen en door onze kennis en ervaring zullen wij u altijd het juiste abonnement en toestel adviseren, natuurlijk tegen de scherpste prijs en de beste service en garantie.

bottom of page