top of page

ABOUT US

Frank 2_edited.jpg

Frank van der Zwaag Telecommunicatie/ The Phone Center is al bijna 25 jaar een toonaangevende en succesvolle totaalaanbieder voor telecommunicatie, in de meest brede zin van het woord.

 

Kennis maken met The Phone Center

 

Al sinds het prille begin van de liberalisering van de telecommarkt in de jaren 90 is Frank van der Zwaag Telecommunicatie actief als objectieve en onafhankelijke telecomspecialist. Eerst onder zijn eigen naam, daarna 12 jaar als Franchise winkel bij de grootste retail keten van Europa. Met inmiddels bijna 25 jaar ervaring is nu The Phone Center uitgegroeid tot een zelfstandige toonaangevende partner voor de Mobiele Consumenten en Zakelijke markt. Sterk vertegenwoordigd binnen de regio West Friesland maar ook ver daarbuiten. Doordat Telecom en computers tegenwoordig onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn is het dan ook een logisch gevolg dat The Phone Center inmiddels ook over een team met ervaren specialisten beschikt. Zo biedt The Phone Center één loket voor al uw Telecom- en Computer diensten. 

  • telefoon reparatie

  • Samsung telefoons

  • telefoon winkel

  • telefoon reparatie bovenkarspel

  • Apple telefoons

 

MEER INFORMATIE

The Phone Center heeft zich gespecialiseerd in oplossingen voor een brede klantenkring zowel particulier als zakelijk. Hierdoor kunnen complete maatwerkoplossingen geboden worden.......onder andere: 

Frank van der Zwaag

 

Frank van der Zwaag, directeur van The Phone Center: “Ondanks de forse maar gestage groei die The Phone Center sinds de oprichting heeft doormaakt blijft persoonlijk contact met de klant centraal staan. Dat vinden wij ontzettend belangrijk, juist in een tijd waarin we steeds meer zaken online regelen. Gewoon ouderwets samen een kop koffie drinken en bijpraten aan de balie. Zijn de producten en diensten nog in overeenstemming met de wensen en eisen? Zijn er nieuwe technische mogelijkheden en kunnen zaken efficiënter geregeld worden? Persoonlijke betrokkenheid tonen en actief meedenken om zo een bijdrage aan het persoonlijke en zakelijke rendement van onze klanten te leveren, dat doen we graag ! "

 

The Phone Center ONTZORGT

 

Voor velen is het een geruststellende gedachte om te weten dat The Phone Center ontzorgt en bewaakt. Zeker nu de technologische ontwikkelingen een vogelvlucht genomen hebben en ook nog eens minder doorzichtig zijn. Er komen immers constant nieuwe Telecom- en ICT-producten en -diensten op de markt. Denk alleen maar eens aan ontwikkelingen rondom cloud-oplossingen, hosted telefonie (bellen via internet), BOYD (bring Your Own Device) en de beveiliging van kostbare bedrijfsgegevens. Het team van The Phone Center is dagelijks vol passie met ons prachtige vak bezig. Om onze klanten op de juiste wijze te kunnen blijven adviseren volgen wij continue trainingen en werken we uitsluitend samen met betrouwbare business partners.

Wij nodigen u graag uit voor een nadere kennismaking in onze showroom. Liever bij u afspreken? Uiteraard komen we ook graag naar uw bedrijf of organisatie!

Bent u ook benieuwd naar een ervaring met The Phone Center? Kom gerust langs, heel West-Friesland ging u voor ! ons motto " Onze medewerkers hebben verstand van zaken en gaan voor service met een glimlach ! "

 

bottom of page